Saturday, June 27, 2009

Michael Jackson's death makes community networks flabbergast

Traffic to reach Twitter made record, other social networks like Facebook also recorded a large visitors, while Wikipedia is temporary downtime for information about Michael Jackson death.

On twitter (which is regarded as the fastest tools that "relation" of the new concerns of Americans), the entries about 50 years old Michael Jackson made cloudy Farrah Fawcett's information - the beautiful blond hair actress in famous series film The natural spirit of Charlie - death same on 25/06/2009 as well as the scandal of state's governor South Carolina Mark Sanford.


King of Pop spills twitter users.

"Search through my Twitter showed that 15% the message referred to Michael Jackson, has never been witnessed in Iran on or swine flu was over 5%," Ethan Zuckerman member comments on this blog. 8 of 10 "trending topic" (the subject is most interested in twitter) containing the keywords Michael Jackson, MJ, King of Pop, Thriller...


Community on Facebook.

Facebook spokesman Meredith Chin also said the status of user's social network has changed, update more than three times after appearing information about Michael Jackson.

A Facebook page was set up with the title "Michael Jackson Dead" has attracted over 1,200 subscribers to track just after 3 hours with the many comments about this sudden death. "It is? I still can not believe in" is the first reaction of many blogger.

Some are expecting him to jump the "moonwalk" featured on heaven to others that this is how he was freed from the drama of life there that he have caused you.


Jackson has suffered many consequences for surgery.

The Wikipedia team has had a hard day. As soon as new information is posted on TMZ entertainment website, many people edited profile Michael Jackson on this online dictionary page. Wikipedia editors noticed that the source has not been certified and has been removed from the site, but a series of others continue to update them to post the explanation as "This has not been confirmed, he has not died" , "Information is incorrect" and "Once again, Michael Jackson has not died, please stop."

Great traffic makes Wikipedia overloading and informed: "Sorry! Site experiencing technical difficulties. Gagal not determined."


And on Yahoo Messenger...

"Music and Mike will live forever," a fan affirmed. The songs, album, video performances and the celebration, marked by landmark Jackson is on the many video sharing website, personal blog, music channel MTV...

Afternoon 25/06/2009, Michael Jackson in stroke heart failure when ambulance came. The music super stars are taken to medical centers UCLA. Website TMZ says the cause leading to the death of Michael because of heart failure. Mr. Fred Corral at the office of medical examinations Los Angeles confirmed on CNN, the voice Earthsong death at 2h26' pm. The examination will be conducted on 26/06/2009.

Share/Save/Bookmark

8 comments:

Hanabinh said...

Thực sự tôi không tin vào tai mình khi nghe tin dữ này từ đồng nghiệp. Ông mãi mãi vẫn là một huyền thoại âm nhạc của những Thriller, Beat it , Black or White v.v và v.v bất tử.

THu Thủy said...

Thật tiếc cho sự ra đi của Michael Jackson. Không thể tin nỗi là Michael Jackson.

Tôi không thường xuyên nghe nhạc của ông ấy, nhưng tôi không thể nào quên được cảm xúc về những bài hát mà ông đã trình bày. Ông ấy hát thật nồng nhiệt và tuyệt vời làm sao, khán giả phải ngất xỉu vì ông rất nhiều.... Chẳng có ai bằng Michael Jackson.

Tôi yêu quý ông ấy vô cùng mặc dù ông ấy hơi quái dị.

Chúc Michael Jackson ra đi thanh thản.

Thu Ha said...

MJ! Tôi thật không thể tin nổi là MJ đã mãi mãi không còn nữa! Tôi chi vừa mới đọc một bài báo về ông. Vậy mà...Tôi thật sự tiếc cho một tài năng lớn của thế giới, có lẽ còn rất rất lâu nữa mới có được một giọng ca tuyệt vời đến thế. Cảm ơn ông về tất cả! Thật tội nghiệp cho những đứa con của MJ. Hãy yên nghỉ ngàn thu...........

TT_bk said...

Vĩnh biệt huyền thoại! Thảng thốt, bàng hoàng và tiếc nuối... Tuy không phải là một người hâm mộ giọng ca và những bước nhảy mặt trăng của ông, nhưng dẫu vậy đối với tôi, M.J vẫn là một huyền thoại, một tuợng đài. Cái bóng của nam ca sĩ này quá rộng che phủ cả thế giới. Trong suy nghĩ của tôi từ trước đến nay, MJ đã là một phần không thể thiếu của nền âm nhạc, của thế giới này. khi nói đến nền âm nhạc là phải có Michael... bời những ca khúc bất hủ như Heal the world, Black or white...đã ăn sâu vào suy nghĩ, đã theo ta từ bé đến lớn, bởi những thành tựu trong âm nhạc, những hoạt động cống hiến cho xã hội, và cũng bởi cá tính của một con người huyền thoại... Ngày mai, trời lại sáng nhưng tôi biết vẫn sẽ đón nhận tin Michael Jackson qua đời với một tâm trạng thảng thốt và bàng hoàng lần nữa... Đây quả là một cú shock lớn.. Ông đã ra đi mãi mãi.....

NiCole said...

M.J in my heart! Thật quá bất ngờ, mình vừa mới làm một danh sách các bài hát của M.J trên cha cha.vn. vậy mà hôm nay quá bất ngờ. không thể nói được điều gì nữa. M.J ra đi nhưng những bài hát và moonwalk sẽ sống mãi trong lòng mỗi người, về "The King of Pop" "But you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart But you are not alone".

tai -nguyen said...

I love Michael Jackson forever. Sự ra đi của MJ đã làm hàng triệu người trên hành tinh bàng hoàng. Nếu bạn đã từng nghe các những an bum và các ca khúc của anh hát thì bạn sẽ hiểu tại sao thế giới đã đặt tên cho anh là "King of pop". Tôi cũng là fan của MJ, không biết nói gì hơn..........! Vĩnh biệt MJ. Anh sẽ mãi trong tim tôi.

The-Lats-Orb said...

RIP forever M.J. Vĩnh biệt MJ, vĩnh biệt The Legend -The King of pop... Sẽ không bao giờ hạ volume của ca khúc Bad bất hủ của anh đâu..... Đã hơn một lần mong được gặp mặt anh trong tua diễn Japan tour .... just want to say: "Heal the world"...

Huỳnh Nguyên Tuấn Anh said...

MJ, anh sẽ mãi trong tim tôi. Anh sẽ sống, sẽ sống mại trong lòng chúng ta..........